Fettförbränningstabletter

Har du funderat på att ta hjälp av fettförbränningstabletter för att nå din målvikt? Då har vi goda nyheter – det finns tabletter som faktiskt bränner fett och som har hjälpt hundratals andra! 🔥

Fettförbränningstabletterna kommer inte att göra allt jobb åt dig, men kan bland annat hjälpa dig att:

 • Dämpa din hunger
 • Öka din fettförbränning i samband med träning

Du bör med andra ord se dessa tabletter som ett komplement, och inte substitut, till en god kost, fysisk träning och ett i övrigt hälsosamt liv.

Vilka fettförbränningstabletter som fungerar just för dig är svårt att svara på då det skiljer sig hur olika individers kroppar reagerar på respektive kosttillskott. Vi har därför tagit fram fyra olika tips på fettförbränningstabletter – produkter som är erkänt effektiva och har hjälpt hundratals andra!

De 4 bästa fettförbränningstabletterna 2023

Vår favorit

BURN

BURN

 • Välj med eller utan koffein
 • 10 aktiva ämnen inkluderat kolin
 • Innehåller synefrin HCl
 • Ökad prestation vid träning
 • Hungersdämpande
 • Burn har länge varit ett av de mest populära kosttillskottet på marknaden och har hela 4.3 i snittbetyg från över 600 olika kunder. Fettförbränningstabletten ökar din prestation och fettförbränning under träning samt dämpar din hunger. Burn är den fettförbrännaren som vi har testat som fungerat allra bäst för oss.

  Pris: 269:- 299:-

  Köp Burn

  Ökad mättnadskänsla

  CHILI DIET

  Chili Diet

 • Högkoncentrerad chili
 • Med hallonketon och grönt te
 • Innehåller kolin
 • Glukomannan för en ökad mättnadskänsla
 • Chili Diet innehåller extra högt koncentrat av extrakt från chilifrukt. Dessutom är tillskottet förstärkt med såväl kolin, krom och glukomannan som hallonketon och koffein. Dessa ingredienser bidrar till en ökad mättnadskänsla och normal fettomsättning samtidigt som de har en uppiggande effekt och ökar din fokus under träning.

  Pris: 249:- 289:-

  Köp Chili Diet

  Billigast

  SOLGAR CAYENNE

  Solgar Cayenne

 • Kapsel som är lätt att svälja
 • Billigaste fettförbrännaren
 • Innehåller cayennepeppar/capsaicin
 • Solgar Cayenne innehåller cayennepeppar, som likt andra chilifrukter innehåller ämnet capsaicin. Capsaicin bidrar till en höjd kroppstemperatur som i sin tur kan hjälpa till att förbättra ämnesomsättningen då mer energi används vid värme. Kapslarna är perfekta för dig som vill ta del av effekterna som cayennepeppar ger utan att behöva äta stora mängder stark mat. Kosttillskottet har fått höga omdömen av kunderna.

  Pris: 153:-

  Köp Solgar Cayenne

  Ökad uthållighet

  CORE FORSKOLIN

  Core Forskolin

 • Innehåller extrakt av Coleus forskohlii
 • Ökar cAMP-nivåerna i kroppen
 • Används inom traditionell naturmedicin
 • Core Forskolin innehåller Coleus forskohlii vars huvudsakliga aktiva beståndsdel, forskolin, bidrar till en ökad energiomsättning. Enligt studier ökar den nämligen cAMP-nivåerna i kroppen. cAMP är en förkortning av cykliskt adenosinmonofosfat – som är en budbärarmolekyl vilken hjälper till att styra en rad olika funktioner inne i cellen, bland annat omsättningen av kolhydrater. Örten Coleus forskohlii är medlem i mynta-familjen har länge används i naturmedicin i Indien, Burma och Thailand.

  Pris: 229:- 279:-

  Köp Core Forskolin

  Hur fungerar fettförbränningstabletter?

  chili är ett vanligt ämne i fettförbränningstabletter

  Många av de tabletter vars syfte är att öka din kropps förmåga att bränna fett bygger på en lika enkelt som genialisk idé. De innehåller nämligen ämnen som ökar din kroppstemperatur – ofta i form av olika chilifrukter. Det är nämligen bevisat (och allmänt känt) att mer energi (och därmed fett) går åt till värme.

  Ett annat vanligt ämne bland många av de mest populära fettförbrännarna är kolin. I den dagliga kosten får vi framförallt i oss ämnet från råvaror som ägg, fisk och kött. Anledningen till att kolin är så vanligt i fettförbränningstabletter är att ämnet bildar det fettnedbrytande ämnet lecitin i cellerna, som i sin tur hjälper till att transportera fett ut ur kroppen genom att delta i produktionen av olika transportproteiner, inte minst det goda kolesterolet HDL.

  Ytterligare ett ämne som ingår i många fettförförbränningsprodukter är synefrin. Ämnet finns naturligt i pomeransskal och påverkar de centrala nervsystemet, på ett sätt som är jämförbart med adrenalin. De flesta får således en uppiggande effekt av synefrin och precis som vid intag av chilifrukter ökar kroppstempraturen. Ämnet kan även fungera hungersdämpande. Alla dessa tre effekter är naturligtvis positiva när du försöker bränna fett och gå ner i vikt – piggheten gör att du orkar mer under träning, den ökade kroppstempraturen att du gör av med mer energi och den dämpade hungern stoppar dig från att äta för mycket.

  Tabletter som faktiskt fungerar för att bränna fett

  Att leta och jämföra fettförbränningstabletter kan vara en riktig djungel. Därför har vi varit noggranna när vi tagit fram ovan tips på de bästa produkterna. Alla fettförbrännare ovan är dokumenterat effektiva och har hundratals positiva omdömen från riktiga kunder.

  De ämnen som produkterna innehåller är noga studerade och dess effekt när de kommer till att bränna fett är fastställd genom forskning.
  Vi vill samtidigt avråda dig från att köpa tabletter som utlovar mirakel och vars innehåll är tveksamt eller otydligt. I värsta fall kan oseriösa produkter leda till allvarlig fara för din hälsa och ditt mående. Om du köper fettförbränningstabletter från utlandet kan de dessutom vara olagliga, så kontrollera alltid detta innan du importerar utländska produkter.

  7 tips på livsstilsförändringar för en ökad fettförbränning

  tips fettförbränning

  Som tidigare nämn bör du se dessa fettförbränningstabletter som ett komplement till ett i övrigt hälsosamt liv. Därför har vi samlat 7 tips på livsstilsförändringar som kan hjälpa din fettförbränning en bit på vägen.

  1. Förbered dig mentalt

  Att börja träna, eller öka sin träningsmängd, kan slita på psyket. Likaså att ligga på ett kaloriunderskott. Förbered dig på att det kommer bli tufft, samtidigt som du intalar dig själv om att du ska klara det. Sätt upp både kortsiktiga och långsiktiga mål som du kan ”checka” av under processens gång.

  2. Sov ordentligt

  För att kroppens hormoner ska kunna sköta sitt jobb rätt krävs både bra mat, motion och sömn. Kroppen återhämtar sig när du sover, och det finns studier som visar att kroppen använder sitt fett som sin främsta energikälla under denna tid.

  3. Drick mycket vatten

  Vatten kan göra underverk för din viktnedgång och fettförbränning.

 • Att dricka två glas vatten innan en måltid kan reducera din aptit.
 • Det finns studier som tyder på att vatten innan måltider kan förhindra kroppen från att absorbera för mycket energi (kalorier).
 • En tysk studie visar att dricka vatten ökar metabolismen (ämnesomsättningen).
 • Dessutom är det relativt vanligt att kroppen blandar ihop törst med hunger. Testa därför att dricka ett eller två glas vatten när du känner dig hungrig och vänta en halvtimme för att se ifall hungerkänslan går över.

  3. Drick mer te

  Koffeinet i te ökar din energiförbrukningen och kan därför påskynda din fettförbränning.

  4. Undvik alkohol

  Dels innehåller alkhol mycket kalorier och dels leder alkoholförtäring till att du bränner färre kalorier dagen efter du har druckit. Kroppen prioriterar nämligen att förbränna alkoholen från kvällen innan istället för att bränna fett.

  5. Laga dina måltider i förväg

  När man är hungrig är det lätt hänt att man stoppar i sig det som ligger närmast till hands, utan att tänka på dess innehåll. Det är därför viktigt att fylla kylen med nyttiga måltider, som man snabbt kan värma när hunger slår till. En annan kaloribomb kan vara jobbluncher ute – då är det ofta både nyttigare och mer ekonomiskt att ta med lunchlåda som du har förberett i förväg.

  6. Ät långsammare

  När man är hungrig är det lätt hänt att man slänger i sig maten och inte ger kroppen den tid den behöver för att känna mättnad, vilket leder till att du äter för mycket. Ha disciplin, ta din tid och njut av måltiden.

  7. Glöm inte bort vardagsmotionen

  När man har börjar träna hårdare, och minskar sitt kaloriintag, är det lätt att bli lat i vardagen. Gå inte i den fällan, vardagsmotionen är en viktig del av din dagliga förbränning.