Fettförbränningstabletter

Ett bra sätt att nå sin målvikt kan vara att ta hjälp av fettförbränningstabletter. De kommer inte att göra allt jobb åt dig men kan bland annat dämpa hungern och öka på din fettförbränning i samband med träning. Det är med andra ord viktigt att se dessa tabletter som ett komplement, och inte substitut, till en god kost och träning.

Vilka fettförbränningstabletter som fungerar just för dig är svårt att svara på då det skiljer sig hur olika individers kroppar reagerar på respektive kosttillskott. Vi har därför tagit fram fyra olika tips på fettförbränningstabletter – produkter som är erkänt effektiva och har hjälpt hundratals andra!

Hur fungerar fettförbränningstabletter?

chili är ett vanligt ämne i fettförbränningstabletter

Många av de tabletter vars syfte är att öka din kropps förmåga att bränna fett bygger på en lika enkelt som genialisk idé. De innehåller nämligen ämnen som ökar din kroppstemperatur – ofta i form av olika chilifrukter. Det är nämligen bevisat (och allmänt känt) att mer energi (och därmed fett) går åt till värme.

Ett annat vanligt ämne bland många av de mest populära fettförbrännarna är kolin. I den dagliga kosten får vi framförallt i oss ämnet från råvaror som ägg, fisk och kött. Anledningen till att kolin är så vanligt i fettförbränningstabletter är att ämnet bildar det fettnedbrytande ämnet lecitin i cellerna, som i sin tur hjälper till att transportera fett ut ur kroppen genom att delta i produktionen av olika transportproteiner, inte minst det goda kolesterolet HDL.

Ytterligare ett ämne som ingår i många fettförförbränningsprodukter är synefrin. Ämnet finns naturligt i pomeransskal och påverkar de centrala nervsystemet, på ett sätt som är jämförbart med adrenalin. De flesta får således en uppiggande effekt av synefrin och precis som vid intag av chilifrukter ökar kroppstempraturen. Ämnet kan även fungera hungersdämpande. Alla dessa tre effekter är naturligtvis positiva när du försöker bränna fett och gå ner i vikt – piggheten gör att du orkar mer under träning, den ökade kroppstempraturen att du gör av med mer energi och den dämpade hungern stoppar dig från att äta för mycket.

De 4 bästa fettförbränningstabletterna

Våran favorit

BURN

BURN

 • Välj med eller utan koffein
 • 10 aktiva ämnen inkluderat kolin
 • Innehåller synefrin HCl
 • Ökad prestation vid träning
 • Hungersdämpande
 • Burn har länge varit ett av de mest populära kosttillskottet på marknaden och har hela 4.3 i snittbetyg från över 600 olika kunder. Fettförbränningstabletten ökar din prestation och fettförbränning under träning samt dämpar din hunger. Burn är den fettförbrännaren som vi har testat som fungerat allra bäst för oss.

  Pris: 269:- 299:-

  Köp Burn

  Ökad mättnadskänsla

  CHILI DIET

  Chili Diet

 • Högkoncentrerad chili
 • Med hallonketon och grönt te
 • Innehåller kolin
 • Glukomannan för en ökad mättnadskänsla
 • Chili Diet innehåller extra högt koncentrat av extrakt från chilifrukt. Dessutom är tillskottet förstärkt med såväl kolin, krom och glukomannan som hallonketon och koffein. Dessa ingredienser bidrar till en ökad mättnadskänsla och normal fettomsättning samtidigt som de har en uppiggande effekt och ökar din fokus under träning.

  Pris: 249:- 289:-

  Köp Chili Diet

  Billigast

  SOLGAR CAYENNE

  Solgar Cayenne

 • Kapsel som är lätt att svälja
 • Billigaste fettförbrännaren
 • Innehåller cayennepeppar/capsaicin
 • Solgar Cayenne innehåller cayennepeppar, som likt andra chilifrukter innehåller ämnet capsaicin. Capsaicin bidrar till en höjd kroppstemperatur som i sin tur kan hjälpa till att förbättra ämnesomsättningen då mer energi används vid värme. Kapslarna är perfekta för dig som vill ta del av effekterna som cayennepeppar ger utan att behöva äta stora mängder stark mat. Kosttillskottet har fått höga omdömen av kunderna.

  Pris: 153:-

  Köp Solgar Cayenne

  Ökad uthållighet

  CORE FORSKOLIN

  Core Forskolin

 • Innehåller extrakt av Coleus forskohlii
 • Ökar cAMP-nivåerna i kroppen
 • Används inom traditionell naturmedicin
 • Core Forskolin innehåller Coleus forskohlii vars huvudsakliga aktiva beståndsdel, forskolin, bidrar till en ökad energiomsättning. Enligt studier ökar den nämligen cAMP-nivåerna i kroppen. cAMP är en förkortning av cykliskt adenosinmonofosfat – som är en budbärarmolekyl vilken hjälper till att styra en rad olika funktioner inne i cellen, bland annat omsättningen av kolhydrater. Örten Coleus forskohlii är medlem i mynta-familjen har länge används i naturmedicin i Indien, Burma och Thailand.

  Pris: 229:- 279:-

  Köp Core Forskolin

  Tabletter som faktiskt fungerar för att bränna fett

  Att leta och jämföra fettförbränningstabletter kan vara en riktig djungel. Därför har vi varit noggranna när vi tagit fram ovan tips på de bästa produkterna. Alla fettförbrännare ovan är dokumenterat effektiva och har hundratals positiva omdömen från riktiga kunder.

  De ämnen som produkterna innehåller är noga studerade och dess effekt när de kommer till att bränna fett är fastställd genom forskning.
  Vi vill samtidigt avråda dig från att köpa tabletter som utlovar mirakel och vars innehåll är tveksamt eller otydligt. I värsta fall kan oseriösa produkter leda till allvarlig fara för din hälsa och ditt mående. Om du köper fettförbränningstabletter från utlandet kan de dessutom vara olagliga, så kontrollera alltid detta innan du importerar utländska produkter.